En hairlekshistoria

_____________________________________

 

2013 valde Lisa Krüger att börja jobba med ekologisk hårvård på sin dåvarande arbetsplats nära Avenyn i Göteborg. Med hjälp av utbildning och ett nyfiket sökande efter renare hårprodukter ökade kunskapen och kundkretsen stadigt.

 

Med en miljöcertifiering av den danska organisationen 'Grön Salong' kunde Lisa öppna Hairlek (uttalas Här-lek) i Kungsladugård februari 2014. I maj 2016 utökades frisörstyrkan med Johanna som har jobbat tillsammans med Lisa sedan dess.

 

2017 valde vi att inte förnya miljöcertifieringen men vi jobbar fortfarande med samma gröna produkter.

_______________________________________

Lisa

Grundare & ägare

Frisör med gesällbrev

__________________________

 

Min frisörkarriär startade i Norge på Oslo Frisörskole i Kristiansand 2006. Sedan hamnade jag i Stavanger där jag fullförde min lärlingstid, tog mitt gesällbrev och jobbade som salongschef i 1 år. Jag har också varit hår- och sminkstylist på några shower och en filminspelning.

2012 lämnade jag Norge och sadlade om till grön frisör i Göteborg.

 

Ni som sätter er i min frisörstol kan räkna med en genuint engagerad frisör med glimten i ögat! Jag fokuserar på att få fram det bästa med dig och ditt hår. Av mig får du tips och råd istället för trender och stylingprodukter som du inte är bekväm med. Jag brinner för hållbarhet, hälsofrämjande, miljö och självutveckling.

Johanna

 

Frisör med gesällbrev

__________________________

 

Jag började min bana som frisör via en frisörutbildning i Trollhättan efter gymnasiet 2007. Efter avslutad utbildning jobbade jag på en och samma salong i Ljungskile fram till 2016. Jag tog mitt gesällbrev 2010 och jobbar hela tiden för att utvecklas.

 

Anser mig själv vara en jordnära människoälskare som får mycket energi av nya som gamla möten. Tycker det är väldigt roligt och givande att jobba på ett hållbart sätt som är bra för både människa och vår fina moder jord. Som frisör gör jag allt för att göra dig som kund nöjd, och sätter alltid dig och dina önskemål i fokus.

KONTAKT

Bankebergsgatan 2A

41473 Göteborg

 

lisa@hairlek.se

jam.samuelsson@gmail.com

 

0736-352 362

BOKNINGSBARA TIDER

Måndag

Tisdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lördag

10-18

10-18

10-18

11-19

10-16

10-14 (varannan)